Dare To Dream
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Silent
Sunday, 11 March 2012 @ 4:25 pm | 0 Comment [s]

aww chak kepada readers aku . rindu aku tak ? tak ? *KFine . bebai kat hampa . Sentap sat . hewhew . actually tajuk yang aku tulis kat atas tuhh memang takda kena mengena langsong dengan apa yang aku nak tulis . hampa ada kawan baqu dak ? haa aku ada . nama dia Aqil . dia muda satu tahun dari aku . dia cakap dia budak but aku tengok tak macam budak pon . macam orang tua . heee . *jangan marah yaa orang tua . anyway memang best kawan dengan dia . dia tak sombong macam orang lain . dia niwhh suka buad orang mental . hurghh :'/ . anyway nice to know you dude :)


Older Post | Newer Post
Vas Happenin'


Entry Profile Links

Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.


my bunchet


omey tak pakwe kitew yang pakai baju merah to ? pheww . nama dia muhammad hafiz . kitew sayang dia sangat-ii oow . tarikh keramat kami ialah 13.12.2011 . sayang kau sangat-ii bunchet !


My Brother


handsome tak ? he is my lovely brother . nama dia muhd nazmie dan saya sayang dia macam abang sendiri .



Tagboard



Round of applause


Template by : Shira Radzuan
Basecodes by : Nur Izzati
Resources : | | |