Dare To Dream
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
3 month
Tuesday, 13 March 2012 @ 7:29 pm | 0 Comment [s]

assalamualaikum and hi all stalkers . good evening ? how are you today ? pffffft# * bajet speaking . nampak gambar tuhh ? ada tulis nama kauu lahh keding . hoi keding , kau ingat tak hari niwh hari apa ? comfirm tak ingat . hari niwh hari selasa bersamaan 13.3.2012 lahh ngok -.-' . hari niwh dah cukup 3 bulan kita bersama but hari niwh jugaklah kita tak contact . * nampak sangat tak rindu aku . sorry aku bukan taknak contact kau , seriously aku takde kredit . kau pon paham kenn situasi aku cenaa . bila kau nak balek ? sumpah rindu kau keding . rindu gilaa doee . start 27.1.2012 sampai lahh sekarang aku tunggu kauu balek . lama doee aku tunggu kauu . i'm begging to you please back quikly .


Older Post | Newer Post
Vas Happenin'


Entry Profile Links

Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.


my bunchet


omey tak pakwe kitew yang pakai baju merah to ? pheww . nama dia muhammad hafiz . kitew sayang dia sangat-ii oow . tarikh keramat kami ialah 13.12.2011 . sayang kau sangat-ii bunchet !


My Brother


handsome tak ? he is my lovely brother . nama dia muhd nazmie dan saya sayang dia macam abang sendiri .



Tagboard



Round of applause


Template by : Shira Radzuan
Basecodes by : Nur Izzati
Resources : | | |