Dare To Dream
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
nothing to say
Thursday, 22 September 2011 @ 1:06 am | 0 Comment [s]

HOLAHOLA ! tonight I nux kongsi sedikit cerita dengan korunx...its about capital Z.... before I start story you all tengoklah pic kat bawah nih dulu okeh...


loading....





okeh dah tengok ? dah baca apa yang dia tulis ? hurmm... tux tawu lahh I yang S.S (syok sendiri) or memang nak tujukan untuk I....btw nak story jugak pasal neyhh sebab I perasan yang dia tujukan that's word to me...


MENYESAL DAHULU PENDAPATAN MENYESAL KEMUDIAN TIADA GUNA !
woaa...siap ada pepatah ag ,,,, hekhekhek... okeh lahh,,, malas nak bahasakan diri I U I U.... sekarang nie nak guna bahasa kasaq sikit,,,aku kau or aku hang ! hehe... okehh... the story begin here... tak guna dah untuk kau menyesal sekarang nihh... dah terlambat.... masa pon tak boleh diundur...sekarang apa yang kau rasa bila orang yang kau sayang tinggalkan kau ?? pedih perit sangat... tak der sape pon yang boleh terima hakikat bila orang yang kita sayang tinggalkan kita..., sama jugak macam aku... terasa perit sangat bila kau tinggalkan aku dulu ... macam nak gila aku time tuhh... masa couple kau janji macam2... last2 clash macam tuh jerr... its okeyy lhaa...benda dah nak jadi kenn... aku cuba terima hakikat yang kau bukan hak aku lagi time tuhh... tapi nasebb aku memang bertuah time tuhh... sebab still ada someone yang setia sayang dekat aku.., dia sanggup tunggu aku selama berbulan bulan... akhirnya pintu hati aku nihh terbukak kembali untuk someone yang pernah hadir dalam hidop aku sebelum kau...! dia adalah orang yang selalu membuatkan aku happy time aku sedih.... dialah tempat untuk aku mengadu,,, and dialah segala galanya bagi aku...sekarang dah cukup 3 bulan aku dengan dia couple..so aku nak cakap sikit jerr dengan kau... kau dah buat aku terharu... tapi kau buat aku terharu macam mana sekali pon aku tak akan terima kau kembali ke dalam hidop aku sebab aku dah ada orang yang lebih menyayangi aku !! so aku harap kau happy dengan hidop kau sekarang ....



~ L I E N A ~


Older Post | Newer Post
Vas Happenin'


Entry Profile Links

Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.


my bunchet


omey tak pakwe kitew yang pakai baju merah to ? pheww . nama dia muhammad hafiz . kitew sayang dia sangat-ii oow . tarikh keramat kami ialah 13.12.2011 . sayang kau sangat-ii bunchet !


My Brother


handsome tak ? he is my lovely brother . nama dia muhd nazmie dan saya sayang dia macam abang sendiri .



Tagboard



Round of applause


Template by : Shira Radzuan
Basecodes by : Nur Izzati
Resources : | | |