Dare To Dream
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
i'm sorry sayang
Wednesday, 21 September 2011 @ 2:55 am | 0 Comment [s]

holahola ! wink wink... baru jah tadi update blog....sekarang sudah mau update lagi..hehe.... actually tataw nak update apa... sajasaja nak update ! well.... its about my lovely BF ! sayang.... sorry about tadi...tak der niat pon nak bagi you jeles... im sorry okeh.... i know it's all my fault... i dengan dia tak ade hubungan apa apa pon... just friends lahh.... i pon satu kenn ! dah tahu you tuh jealous tapi update jugak pasal tuh... heshh... im realy realy sorry...BTW i tak nakk kehilangan you untuk kesekian kali... i hope kali nie kita kekal... i promise yang i takkan buad lagi perkara yang sama.... and one more thing yang you kena tahu pasal i sekarang !

 * mudah jealous
 * cepat touching
 * cepat marah
 * sometimes egoo

that's all.... entah kenapa sejak kebelakangan nie i terlalu mudah untuk jeles,,marah,,touching,,dan kadang kadang egoiss ! pentingkan diri sendiri... i hope kita dapat compromise okehh...opss terlupas something ... cepat merajok... ehh jangan main main kalau i merajok... entah tak contact dua tiga hari ap... kalau i betol betol merajok memang susah lhaa nak pujuk.... tapi kalau merajok gedik tuhh so easy nak pujuk balekk,,, hehe... so sayang ? dah baca !! i hope you understand what i am saying.... i sayang you sampai matilahh...tak ade sape pon yang boleh pisahkan kita kecuali mati !


Older Post | Newer Post
Vas Happenin'


Entry Profile Links

Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.


my bunchet


omey tak pakwe kitew yang pakai baju merah to ? pheww . nama dia muhammad hafiz . kitew sayang dia sangat-ii oow . tarikh keramat kami ialah 13.12.2011 . sayang kau sangat-ii bunchet !


My Brother


handsome tak ? he is my lovely brother . nama dia muhd nazmie dan saya sayang dia macam abang sendiri .



Tagboard



Round of applause


Template by : Shira Radzuan
Basecodes by : Nur Izzati
Resources : | | |