Dare To Dream
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
sayang kau lah bie !
Sunday, 21 August 2011 @ 10:33 am | 0 Comment [s]

hey hey hey..apa buad ? sehat ? ehh korang korang =='' ! raya dah nak dekat baju raya dah beli ke ? kalau yang dah beli tuh baguslah tapi yang tak beli lagi baek korang pergi beli cepat sebab nie minggu last untuk korang shopping baju raya,,,hehe,,,(oppss,,terkeluar tajuk sudah..hoho)

sebenarnya aq nak story morry kat korang pasal aq and bie aq nie..HIKHOK

awak..kejap je kan masa berlalu..dah dua bulan kita couple...em..kalau nak ikodkan bukan 2bulan kita couple nak dekat setahun dah pon..tapi tuh larr dulu tataw apa apa lagi.. dulu asal gadoh jee break ! tapi sekarang ... haha semuanya berubah,,,perangai awak dah tak macam dulu..sekarang awak baik sangat,,tak cepat marah.. saya sayang awak sangat-sangat ! dalam masa dua bulan nie macammacam berlakukan awak..tapi kita sabar menghadapi dugaan tersebut...kalau gadoh besar mana pon kita tak break kan ! dulu masing masing ego.. sekarang tak dah ,,, sekarang masalah kita kongsi bersama,,suka duka kita lalui bersama..sebab tuh saya sayang awak... saya harap kali nie kita kekal sampai akhir hayat ekk...



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ AWK KNA EGT NIH TAO ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Walau apea pon trjdy, .sy ta akan tgglkn awk,.
klow syea nk mti skli pon sya akn ttp nk brsama awk, ,
klow sy cht nan laki len , ( bdk kelas n sto skolah @ sepupu kea ) awk ttp dm aty sy
klow sy pergi jauh mnea pon awk akn sy egt n simpan rindu untuk awk,.

sy munx ta mcm pompuan laen bub sy ksar skit,.tp sy ttp ad sifat perempuan ,
sorry lao sy ta bule bg awk hepy,. tp sy munx hepy klow awk pon hepy,.
sy syg n cintakn awk ketat2, .sgt2 ,.
sy perlukan awk dlm hidop sy,.

sy nk awk jdi hak sy smpai akhir hyt sya



saya cinta awak sangat sangat
saya sayang awak sangat sangat 

kedah said    : aku sayang hang
negeri 9 said : aden sayang eko
kelantan said : ambo sayang demo

hehe ! the end,,, tak larat nak tulis panjang panjang.. kalau tulis panjang pon korang baca ke ? tak kan ! hmm terserah korang lah nak baca ke tidak.. 




p/s : harap dia baca ! :DD


Older Post | Newer Post
Vas Happenin'


Entry Profile Links

Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.


my bunchet


omey tak pakwe kitew yang pakai baju merah to ? pheww . nama dia muhammad hafiz . kitew sayang dia sangat-ii oow . tarikh keramat kami ialah 13.12.2011 . sayang kau sangat-ii bunchet !


My Brother


handsome tak ? he is my lovely brother . nama dia muhd nazmie dan saya sayang dia macam abang sendiri .



Tagboard



Round of applause


Template by : Shira Radzuan
Basecodes by : Nur Izzati
Resources : | | |