Dare To Dream
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
rindu hampa
Sunday, 14 August 2011 @ 1:30 am | 0 Comment [s]

hey hey peeps :)


opps terlupa....ASSALAMUALAIKOM WARAHMATULLAH HIWABAROKATUH ! hey dah baca tajuk yang tertera diatas? nak taw dak hampa tuh sapa? haha....satg aq letak gambaq depa naa... dunt worry be happy okeh.... aq rindu depa terok-2 neyh...hmm..aq skunx da tax slalu ONLINE..cena aq nux contacx-2 nan depa-2 tuh...sabar jer lah... 


hampa nux tengok pix depa? sila lihat dibawah::



my masham..
walaupon kami just kenal lam FB tapi kami rapat terok..macam adek and kakak jer...berkongsi rahsia..bertukar tukar masalah...lizsa baru 13 tahun..hehe..ade x yang nux ngorat dy? hehe xbole..dy dah taken by adam !! SAYANG KAU SAMPAI MATI :DD


 biedy 
yang nih biedy...aku kenal dia dari mak nakan aku..macam mana aku kenal tayah abak kod..yang tuh private okeh..BTW aku suka kawan dengan dia...dia baik sangat..tersangat-sangat..sebab tuh aku sayang dia :DD SAYANG KAMU !!

azim
yang nih azim..aku kenal dia dalam FB..dia stay at A.S(alor star) oke..bukan amerika syarikat...hehe...entah kenapa aku suka kawan dengan dia,.,em.., BTW aku sayang kau lah ... 

zani
zani..em..sama jugak...kenal memalalui MUKA BUKU..stay area cenang...best kawan dengan dia..dia nih caring..baik..then macam-2 lagi lah...nothing to say about him... sayang hang ! 

daus 
sama jugak dengan yang lain2... kenal melalui muka buku..dia stay at mana aku tataw...yang aku taw dia from IPOH..hehe..dia ney baik,,lawak,,pandai ambil hati,,gila gila,,sama mcam aku..hoho.. sayang kau lah ngek :PP


zulhairi -my son-
budak niy pon aku kenal dalam FB..tapi aku anggap dia sebagai anak aku..haha..biasa lah gila gila sikit..alaih bukan selalu gila..tiap tiap ari jah pon.. hehe,, BTW aku sayang dia.. adek..! mama sayang adek,,muahh :)


putera shahmin 
putera shahmin!hm..tatw nak citer ape sal dy..dy nih abang angkat aku..stay at melaka tak silap aku lah..baik..lawak..aku sayang dia! 

AND THE LASTLY !

azri
muhammad azri bin muhammad zahir! mesti ada dia.. dimana saja..hehe..buah jantung hati aku..tak boleh hidup tanpa dia..FULLSTOP..sayang awak..muahhh :)


.....................................

hurm..dah lihat? okeh.. 
hey korang,,banyak and ramai orang cakap jodoh di tangan tuhan..yess! memang lah,,sapa kata jodoh kat tangan aku.. tapi apa salah nya kita memperjuangkan cinta yang telah kita bina selama ini kan..inshaallah kalau kita ada jodoh kita akan kekal tapi kalau tak der tuh redha jer lah..jangan dok p kelupoq tak ketahuan pulak,,,hehe..(keluar topik suda,,merepek suda)

dah dah..! terkeluar dari topik dah nih,,,ekekeke,,, weyh hampa-2 yang ada kat atas tuh maaf ya sebab curi gambar tak bagi tahu..hehe,,BTW aku rindu hampa semua tau..k lhaa..xlarat nak cota panjang-2! g pon ampa buknnya baca,.,betol dak? hehe.. 

GTG ! kbhoii..



Older Post | Newer Post
Vas Happenin'


Entry Profile Links

Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.


my bunchet


omey tak pakwe kitew yang pakai baju merah to ? pheww . nama dia muhammad hafiz . kitew sayang dia sangat-ii oow . tarikh keramat kami ialah 13.12.2011 . sayang kau sangat-ii bunchet !


My Brother


handsome tak ? he is my lovely brother . nama dia muhd nazmie dan saya sayang dia macam abang sendiri .



Tagboard



Round of applause


Template by : Shira Radzuan
Basecodes by : Nur Izzati
Resources : | | |