Dare To Dream
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
jangan cakap yang kau datang nak rebut hatiku kembali
Wednesday, 31 August 2011 @ 3:42 am | 0 Comment [s]

hay peeps...watcha doin ? do you miss me ? aouchh ! siries miss me ? miss you more lah babe...korang dah baca enn title post..agak-agak korang enn apa yang dimaksudkan oleh lina dengan title dekat atas tuh "jangan cakap yang kau datang nak rebut hatiku kembali" haa meh sini lina nak share nan korang satu story nie...its about me and capital Z...alaa.dulu lina nan mamat nie couple..tapi sayang tak kekal lama...dua minggu jah kitaorang couple..tapi dalam dua minggu nie la terukir berbagai bagai kenangan manis dan pahit antara kami berdua..dia buat lina betul betul sayang dia...cinta dia..tapi semuanya berubah apabila kekasih lamanya datang memporak perandakan hubungan lina dengan dia..hmm..dia cakap dia sayang lina..cinta lina...hanya lina jer yang ada lam hati dia...emm tapi  napa dia minta clash..napa dia tak perjuangkan cinta yang telah kami bina..hanya sebab kekasih lamanya kami terpaksa clash..arghh..tapi lepas kami clash pon kami still contact..melalui FB mamat tuh yg baru...then dalam 2-3 minggu aweks dia tahu..em..aweks dia apa ag tukar password doe,,em..so lepas tuh kami dah tak contact,,em,,tapi tiap-tiap hari napak dia at sekolah..em,,kat mana lina ada mesti dia ada,,=='' then lina asew dia ada buad FB satu ag...em...nama apa biarlah rahsia...cuba korang pikir napa dia buat FB lagi satu ? then napa baru sekarang dia muncul ... selama nie mana dia pergi ? hmm... sekarang lina tengah pening,,runsing,,bingung semuanya ada,,,, ngah pikir adakah dia still sayang enn lina ? ahh.... sejarah mungkin berulang la weii... lina takod sejarah yang dulu akan berulang...the end !!  
 

 


Older Post | Newer Post
Vas Happenin'


Entry Profile Links

Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.


my bunchet


omey tak pakwe kitew yang pakai baju merah to ? pheww . nama dia muhammad hafiz . kitew sayang dia sangat-ii oow . tarikh keramat kami ialah 13.12.2011 . sayang kau sangat-ii bunchet !


My Brother


handsome tak ? he is my lovely brother . nama dia muhd nazmie dan saya sayang dia macam abang sendiri .



Tagboard



Round of applause


Template by : Shira Radzuan
Basecodes by : Nur Izzati
Resources : | | |