Dare To Dream
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
its mine..
Tuesday, 2 August 2011 @ 12:30 am | 0 Comment [s]

assalamualaikom

hai ahli2 blogger..korang2..rindo aq ta.? HAHA..da lama enn aq ta update...3hari...lama larh tu...hee..ehh..pejam celik pejam celik dah puase enn...cam ta caye jer..ehh korang suma....korang kena puase bagi abes taw..law ta ta bole raye...hehe..ouch,,,suda2 (out of topic suda) ehehe,,,dah baca tajuk kat atas tuh ? nak tawu tak ape mende yang dimaksudkan tuh..? tengok pic at bawah ekh




ehh.,..korang suma nampak kan gambar kat atas tuh,,,haha ! nih la yang aq maksudkan tuh...benda yang aq impi2 kan selama ini....entah sejak bila aq minat pasal fotografi nih..sebelom nih minad nak jadi polis...skunk nk jadi photographer...ekekeke....xkesa la,,,yang aq tawu skunk niy aq nk2 camera canon ney...hm...law mnx at parents kompom xkasi..err,,so kna tggu taon depan keputusan PMR..kalau dapat 6A keatas inshaallah aq dapat bnda ney...law kebawah walahhua'lam....HAHA,,,dok tengok owang bawak dok gantung kat lehiaq depa..jeles...haha...cekk pon nak2 jugak,,,haha ! tapa2...tggu skit ari ja lagi...HAHA...(perasan..macam lah aq nak ada camera mahal ney) meby hanya impian jer kod...tak kan jadi kenyataan...erm...sokay lah....setakad tengok gambaq pon jadi lah...ekeke...sampai sini jah entri kali nie...megepek jer enn.. haha ! LANTAK arh... law kau tak suka kau punya pasal okeyh.... ini blog aq punya.. ayat ni aq punya.. so jangan cakap banyak.. :DD

have a nice day..toing toing ^.....^


Older Post | Newer Post
Vas Happenin'


Entry Profile Links

Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.


my bunchet


omey tak pakwe kitew yang pakai baju merah to ? pheww . nama dia muhammad hafiz . kitew sayang dia sangat-ii oow . tarikh keramat kami ialah 13.12.2011 . sayang kau sangat-ii bunchet !


My Brother


handsome tak ? he is my lovely brother . nama dia muhd nazmie dan saya sayang dia macam abang sendiri .



Tagboard



Round of applause


Template by : Shira Radzuan
Basecodes by : Nur Izzati
Resources : | | |