Dare To Dream
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Wednesday, 3 August 2011 @ 4:04 am | 0 Comment [s]

assalamualaikom

hy peeps.. ;))
hari ini aqu mau cite sal bushuk masham aqu...ekeke
kat bawah nie aq tulis details about dy okeh

--->muhammad azri bin muhammad zahir
--->sweet 6teen..
--->sm teknik langkawi
--->stay penarak

(that's all...ta bole bg byk2,,,nnti kowang nak tackle dy...hak2,,,guwau je keh..
aqu tahu kowang suma baek kan..kowang tak kan steal dy dari aqu kan..tenx ek)

macam mana aq kenal sama ini budak :DD
  • melalui my exboy
  • ternapak dy at school time ''hari anugerah''


aq suka tengok muka dy time dy pakai ''spectacles'' ! haha..sumpah comey...
psst2..aq nak abak satu rahsia..hehe,,time tuh lar aq start minad kat dy..haha.
aq friend nan dy two months only..tak lama pon..lepas tuh kami pon couple..
sumpah aq suka kod..haha..time tuh memg happy giler2 la weyh...then after two
months hubungan kiteorang dah tak macam dulu..erm..then clash...time tuh memg 
frusted gila-gila,,haha,,then lepas tuh kami couple balek..tenxs to anis [adx angkat dy]
:DD *akk terhutang budi kat adx... 
ta lama lepas tuh break pulk,,,grr,,shit =,= ! nak buat cm na ta dak jodoh... masa kami break 
pon kami still contact..haha,,then one day dy call aq,,,! wow happy doe,, berbunga hati aq,,
then dy luahkan segala-galanya..! selang berapa hari aq n dy couple balek...
tarikh yang paling bermakna dalam hidup aq..21.6.2011..


kau dah culik hati aq balik
kau dah curi hati aq balik
kehadiran kau dalam hidop aq membuat aq bahagia
membuat aq tersenyum kembali
kau membuat hidop aq bertambah ceria
terima kasih dude,,aq sayang kau !
sayang sangat2..
kau dah janji dengan aq kan yang kau takkan tinggalkan aq lagi..
kau janji erk...aq harap kali niy kau takkan khianati janji yang telah kau taburkan tuh,,
sebab aq tak sanggup kehilangan kau untuk kesekian kalinya....

ekekeke.....stopped ! okeh...dah abes baca ? sekarang aq nak tunjuk dekat korang
my bushuk masham aq..haha..bagi aq dy comey...bagi korang aq ta tawu..so korang
kap lah apa yang korang suka..tapi aq tetap sayang dy bodoh..walauapapon aq tetap sayang dy..
aq terima dy seadanya.. :DD



 my hubby yang pakai baju merah tuh... 
sayang kaw dude !!

 muke serious terok...takod aihh...
btw comey...

pic niy yg pling aq suka tengok,tatap,tenung !
haha...dalam gambaq ney my hubby comey,,,,
sayang dy ! cinta dy ! 


sekarang niy aq nak gtaw korang sebab-sebab aq syang at my hubby neyh :DD

sebab-sebab aq sayang dekat dy
  • pandai amek hati
  • caring
  • romantik (ada la jugak)
  • pandai jaga hati aq
  • lastly,,,,aq memang sayang dy,,hee~ 


korang-korang ! jangan amek dy dari aq okeh,,dy aq punya...no one can steal him from me..
law kau nak jugak langkah mayat aq dulu okeh..he's mine..forever mine..FULLSTOP..

*ehh dude,,,kau tawu kan aq sayang kau..aq cinta kau..so kau jangan tinggalkan aq okeh,,
  aq ta leh idop tanpa kau tawu ! pintu hati aq dah tertutup rapat untuk orang lain..
  tetapi terbuka luas untuk kau..untuk kau sorang je..so aq berharap sangat sangat yang kaw
  takkan tinggalkan aq..sayang kaw ketad ketad ,, erat erat ,, padat padat !! muackxx*

AKU CINTA SAMA KAU
AKU SAYANG SAMA KAU
HANYA KAU YANG SATU
MUHAMMAD AZRI ! 

okeh..the end ! story aq ta der la menarik macam story story korang kenn...
so kalau nak mengutuk aq baek angkat kaki blah dari blog aq..
pergi jaoh jaoh dan jangan datang kembali okeh..
*sorry kalau kau terasa,,*

p/s : aq sayang sama dia...sayang sesangat ! saya sayang azri


Older Post | Newer Post
Vas Happenin'


Entry Profile Links

Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.


my bunchet


omey tak pakwe kitew yang pakai baju merah to ? pheww . nama dia muhammad hafiz . kitew sayang dia sangat-ii oow . tarikh keramat kami ialah 13.12.2011 . sayang kau sangat-ii bunchet !


My Brother


handsome tak ? he is my lovely brother . nama dia muhd nazmie dan saya sayang dia macam abang sendiri .



Tagboard



Round of applause


Template by : Shira Radzuan
Basecodes by : Nur Izzati
Resources : | | |