Dare To Dream
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
KENAPA eak
Wednesday, 13 July 2011 @ 9:54 pm | 0 Comment [s]

assalamualaikom..! ari niy cik lina ada story nak kongsi ngan u all......tapi sebelom tuwh law ada yang tak berpuas hati ngan cik lina dan tak suka dekat cik lina sila angkat kaki dan berambuas dari blog cik lina ya...harap maklum..grrrrr....sekarang nih cik lina ngah mo0dy...marah...geram..benci..macam macam lagi la...hmm....nak taw dok sebab apa cik lina boleh jadi ceni..?erm...its ab0ut classmate cik lina la...hmm...cik lina letak nama dy MISS F k...ceritanya bermula dari kawan cik lina ney....kawan cik lina ney tengah bergosip2 dan mengutuk2 c***u..besa la budak jahat...ngee..then tetiba ada sowang p0npan ney yang dikenali sebagai MISS N...MISS N ney datang at tempat cik lina n memba2 makan...dy datang panggil kawan cik lina yang dikenali sebagai MISS S...so MISS S tataw pape dy follow rr MISS N tuh...grr...cik lina npak MISS N tuh jerling tak puas ati kat MISS S....hmm....kesian gak lrr at MISS S...dy tataw pape dy yg kena....then dh smpai kt destinasi yang dituju depa dok bertengkaq pa tah..cik lina hanya mampu lihat dari jauh..bila MISS S balek at tempat cik lina duduk uww cik lina pon tanya napa...then MISS S cerita dari A-Z..hehe...baru cik lina tawu kenapa...MISS F bg taw kt MISS N kata MISS S kap at MISS N bajet...err..salah dengar agaknya...MISS S kap at sowg c***u niy..yg MISS F pulak terlebih dengaq tuh yg timbul pergadohan nih....hmm....dah abes rehat cik lina n the gengs masok rr kelas...bt mcm tada pape yg berlaku..tapi time masa solat asaq MISS N angkot geng....grr..habis semua betina tuh kata....satu geng cik lina kena....macibaii....naseb MISS S ta bagi cik lina lawan depa...law tak kompom ta abeh ag....hmm...

sampai sini saja ! bersambung...........................


p/s : sapa yang makan cili dia lah yang terasa pedas...kalau kau tak bajet asal kau nak marah bila orang kap at kau bajet....napak sangat rr kau tuh bajet...BTW kitaowang tak kata at kau. FULLSTOP -,-


Older Post | Newer Post
Vas Happenin'


Entry Profile Links

Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.


my bunchet


omey tak pakwe kitew yang pakai baju merah to ? pheww . nama dia muhammad hafiz . kitew sayang dia sangat-ii oow . tarikh keramat kami ialah 13.12.2011 . sayang kau sangat-ii bunchet !


My Brother


handsome tak ? he is my lovely brother . nama dia muhd nazmie dan saya sayang dia macam abang sendiri .



Tagboard



Round of applause


Template by : Shira Radzuan
Basecodes by : Nur Izzati
Resources : | | |