Dare To Dream
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
wajah baru :)
Thursday, 30 June 2011 @ 11:32 pm | 0 Comment [s]

first sekali lina nak cakap ASSALAMUALAIKOM kepada semua umat islam dan SALAM SEJAHTERA kepada yang bukan islam....hee~ syukur ke hadrat ilahi sebab lina diberi kesempatan untuk update bl0g ni.... lama dah lina tak update blog ney..... hish... rindu kat hampa semua..... blog lina dah tukar kulit... hehe... tinggai nak tukaq tajuk blog ja....tataw nak boh tajok pa... tak dak idea la...hampa semua cuba bagi idea sikit kat lina....tajuk apa yang sesuai untuk blog ni ??? kalau ada idea comment la kat bawah tuh yer :) 

tukar topik ----
rindu la kat memba2 lina.....xpecially NURSYAZWANI AMIRAH BINTI MOHD ASMADI dan NUR SYAHIRA BINTI AMRAN.... dah lama depa tak mai sekolah akibat CHIKEN POX ,,,, kesian kan .. hmm...apa buleh buad....benda nak jadi..dan kita tak boleh lawan takdir ilahi....s0 hampa sabaq la noh....baru-baru ni sekolah lina ada buad sukan sekolah....wieeee....best.....lina masuk acara.... HAHA... 100m jah... tu pon num last....sedeyh nya,,, nak buad cena dah stamina kurang.....terima ja la.... janji masok gak daripada tak masok lansong.....rumah sukan(syahbandar) lina dapat naib juara....juara dapat kat rumah laksamana... hmm....sedeyh jugak la....sebab tahun lepas juara dapat kat rumah syahbandar..beza satu emas ja ngan laksamana....hadoyy....nak buat gena kan.....kita terima ja la....bukan rezeki kami.... kira ok la dapat naib juara :) AMIN mudah mudahan tahun depan buley JUARA pulak..... 

ok la byebye....lina nak tidok dah....law ada cerita lagi lina kongsikongsi eak....take care semua.....

wieeeee ^^,


Older Post | Newer Post
Vas Happenin'


Entry Profile Links

Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.


my bunchet


omey tak pakwe kitew yang pakai baju merah to ? pheww . nama dia muhammad hafiz . kitew sayang dia sangat-ii oow . tarikh keramat kami ialah 13.12.2011 . sayang kau sangat-ii bunchet !


My Brother


handsome tak ? he is my lovely brother . nama dia muhd nazmie dan saya sayang dia macam abang sendiri .



Tagboard



Round of applause


Template by : Shira Radzuan
Basecodes by : Nur Izzati
Resources : | | |