Dare To Dream
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
pada masa dahulu ...
Saturday, 23 June 2012 @ 1:42 pm | 0 Comment [s]

Assalamualaikom, selamat pagi, selamat tengah hari dan selamat malam kepada semua stalkers blog lina. *panjangnya kata alu-aluan aku. Muehehe. Korang semua apa khabar? Hari niwh tergerak hati lina nak update blog lina yang tak seberapa niwh. Kalau tak update kang merajok pulak blog niwh. Hehe. Actually laa lina nak share dengan korang about lina dengan BF lina masa mula2 kenal dulu. perenggan baru .

Rindu nya masa tahun lepas. Rindu time H still school dulu. Hari2 lina boley tengok muka H, hari2 boley lepas rindu. Bukan macam sekarang, terpaksa menanggung rindu yang bergunung-ganang niwh. Kalau korang nak tahu lah kan tahun lepas masa lina dengan H niwh still kawan kita orang tak pernah bertegor langsong, kita orang just berbalas senyuman jaa. Korang tak tahu betapa malu nya lina time to. *terokkan? Kita orang just meceg dalam phone and calling2 jaa. Tak pernah cakap f2f.

Lepas H niwh habis ambil SPM, teros dia pergi stay Jitra. Hum, rasa sedih to ada lah jugak sebab terpaksa berjauhan tambahan pulak time to belom bercinta lagi dengan dia. So lina takod dia jumpa orang lain laa kat sana. Sampai laa 13.12.11, lina dah tak tahan, lina decide untuk bersama dia. Ohmyenglish! Serious macam tak percaya yang H dah jadi milik lina time to. Bercinta punya bercinta satu hari H balik sini. Wahh rasa happynya dalam hati niwh. 27.01.12 adalah first meet lina dengan si H to. Kita orang meet dekat jetty. And time to la lina baru f2f dengan dia. Terketar-ketar lina cakap dengan dia. Al maklom lah first meet. Tapi kejap je. Tak sampai 5 minit kod. First meet taley jumpa lama lama. Huhu. Lepas to dah lama sikid ok daa laa. Daa tak malu macam dulu. Sekarang pon tengah menghitung hari bila pulak si H niwh nak balek. Korang doakan lina supaya lina dengan H niwh kekal sampai akhir hayat kayh. Huu. Aminnnn !


Older Post
Vas Happenin'


Entry Profile Links

Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.


my bunchet


omey tak pakwe kitew yang pakai baju merah to ? pheww . nama dia muhammad hafiz . kitew sayang dia sangat-ii oow . tarikh keramat kami ialah 13.12.2011 . sayang kau sangat-ii bunchet !


My Brother


handsome tak ? he is my lovely brother . nama dia muhd nazmie dan saya sayang dia macam abang sendiri .



Tagboard



Round of applause


Template by : Shira Radzuan
Basecodes by : Nur Izzati
Resources : | | |